Sfoglia per SSD Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI
Tannat grape skin: a feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetes
2022-01-18 Fernández-Fernández, A.M.; Dellacassa, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Ibañez, C.; Terán, D.; Gámbaro, A.; Medrano-Fernandez, A.; Del Castillo, M.D.
Target and untarget analytical method for alkaloids analysis in herbal extracts by high resolution mass spectrometry
2015-01-01 Nardin, T.; Barnaba, C.; Larcher, R.
A Targeted and an untargeted metabolomics approach to the volatile aroma profile of young 'Maraština' wines
2022-12-19 Boban, A.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.; Mucalo, A.; Budić-Leto, I.
Targeted and untargeted high resolution mass approach for a putative profiling of glycosylated simple phenols in hybrid grapes
2017-01-01 Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.; Giacomelli, M.; Roman, T.; Nardin, T.; Larcher, R.
Targeted and untargeted-high resolution tandem mass approach for a glycosylated simple phenols putative profiling of hybrid grapes
2017-01-01 Larcher, R.; Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Roman, T.; Nardin, T.; Nicolini, G.
Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes
2016-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Tecniche di assemblaggio dei vini ed esempi di oggettivazione dei risultati qualitativi
1999-01-01 Iacono, F.; Nicolini, G.; Alonso, E.
Teneur en vitamines hydrosolubles des vins blancs selon la souche de levure
2016-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Larcher, R.; Ingrassia, S.; Barnaba, C.; Nardin, T.
Tenore azotato nei mosti e nei vini
1998-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Corradin, L.; Grandi, C.
Thiol precursors in Vitis mould-tolerant hybrid varieties
2020-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Flamini, R.; Tonidandel, L.; Gardiman, M.; Larcher, R.
A thorough investigation of Moscato Giallo volatiles in grapes by means of enantio multidimensional gas chromatography coupled to isotopic ratio mass spectrometry
2022-01-01 Cucinotta, L.; Larcher, R.; De Grazia, G.; Moser, S.; Paolini, M.; Roncone, A.; Bontempo, L.; Camin, F.; Mondello, L.; Sciarrone, D.
Time course accumulation of polysulfides in Chardonnay and model juice fermentations
2022-03-01 Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Nardin, T.; Dell'Anna, C.; Larcher, R.
Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas
2014-01-01 Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Tipicizzazione del vino Sangiovese attraverso tecniche di assemblaggio di differenti selezioni clonali: applicazione innovativa dell'analisi sensoriale
2001-01-01 Iacono, F.; Porro, D.; Stefanini, M.; Brancadoro, L.; Scienza, A.
Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito
2018-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Debiasi, L.; Barnaba, C.; Nardin, T.; Larcher, R.
Topics on aroma compounds of northern italian Müller-Thurgau wines
1995-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Amadei, E.
Towards an open grapevine information system
2016-01-01 Adam Blondon, A.F.; Alaux, M.; Pommier, C.; Cantu, D.; Cheng, Z.M.; Cramer, G.R.; Davies, C.; Delrot, S.; Deluc, L.; Di Gaspero, G.; Grimplet, J.; Fennell, A.; Londo, J.P.; Kersey, P.; Mattivi, F.; Naithani, S.; Neveu, P.; Nikolski, M.; Pezzotti, M.; Reisch, B.I.; Töpfer, R.; Vivier, M.A.; Ware, D.; Quesneville, H.
Towards understanding the varietal typicity of virgin olive oil by correlating sensory and compositional analysis data: a case study
2018-01-01 Lukić, I.; Horvat, I.; Godena, S.; Krapac, M.; Lukić, M.; Vrhovsek, U.; Brkić Bubola, K.
Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico
2013-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J.
Tracciabilità e lotta alla contraffazione dei prodotti agroalimentari tramite l'analisi isotopica di bioelementi
2014-01-01 Perini, M.; Camin, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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18-gen-2022 | Tannat grape skin: a feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetes | Fernández-Fernández, A.M.; Dellacassa, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Ibañez, C.; Terán, D.; Gámbaro, A.; Medrano-Fernandez, A.; Del Castillo, M.D. | - | |
1-gen-2015 | Target and untarget analytical method for alkaloids analysis in herbal extracts by high resolution mass spectrometry | Nardin, T.; Barnaba, C.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
19-dic-2022 | A Targeted and an untargeted metabolomics approach to the volatile aroma profile of young 'Maraština' wines | Boban, A.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.; Mucalo, A.; Budić-Leto, I. | - | |
1-gen-2017 | Targeted and untargeted high resolution mass approach for a putative profiling of glycosylated simple phenols in hybrid grapes | Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.; Giacomelli, M.; Roman, T.; Nardin, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Targeted and untargeted-high resolution tandem mass approach for a glycosylated simple phenols putative profiling of hybrid grapes | Larcher, R.; Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Roman, T.; Nardin, T.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Tecniche di assemblaggio dei vini ed esempi di oggettivazione dei risultati qualitativi | Iacono, F.; Nicolini, G.; Alonso, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Teneur en vitamines hydrosolubles des vins blancs selon la souche de levure | Nicolini, G.; Roman, T.; Larcher, R.; Ingrassia, S.; Barnaba, C.; Nardin, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Tenore azotato nei mosti e nei vini | Nicolini, G.; Versini, G.; Corradin, L.; Grandi, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Thiol precursors in Vitis mould-tolerant hybrid varieties | Nicolini, G.; Roman, T.; Flamini, R.; Tonidandel, L.; Gardiman, M.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | A thorough investigation of Moscato Giallo volatiles in grapes by means of enantio multidimensional gas chromatography coupled to isotopic ratio mass spectrometry | Cucinotta, L.; Larcher, R.; De Grazia, G.; Moser, S.; Paolini, M.; Roncone, A.; Bontempo, L.; Camin, F.; Mondello, L.; Sciarrone, D. | - | |
1-mar-2022 | Time course accumulation of polysulfides in Chardonnay and model juice fermentations | Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Nardin, T.; Dell'Anna, C.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2014 | Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas | Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Tipicizzazione del vino Sangiovese attraverso tecniche di assemblaggio di differenti selezioni clonali: applicazione innovativa dell'analisi sensoriale | Iacono, F.; Porro, D.; Stefanini, M.; Brancadoro, L.; Scienza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito | Nicolini, G.; Roman, T.; Debiasi, L.; Barnaba, C.; Nardin, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | Topics on aroma compounds of northern italian Müller-Thurgau wines | Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Amadei, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Towards an open grapevine information system | Adam Blondon, A.F.; Alaux, M.; Pommier, C.; Cantu, D.; Cheng, Z.M.; Cramer, G.R.; Davies, C.; Delrot, S.; Deluc, L.; Di Gaspero, G.; Grimplet, J.; Fennell, A.; Londo, J.P.; Kersey, P.; Mattivi, F.; Naithani, S.; Neveu, P.; Nikolski, M.; Pezzotti, M.; Reisch, B.I.; Töpfer, R.; Vivier, M.A.; Ware, D.; Quesneville, H. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Towards understanding the varietal typicity of virgin olive oil by correlating sensory and compositional analysis data: a case study | Lukić, I.; Horvat, I.; Godena, S.; Krapac, M.; Lukić, M.; Vrhovsek, U.; Brkić Bubola, K. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Tracciabilità e lotta alla contraffazione dei prodotti agroalimentari tramite l'analisi isotopica di bioelementi | Perini, M.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno |
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