Sfoglia per SSD  Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 848 a 867 di 979
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
18-gen-2022 Tannat grape skin: a feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetes Fernández-Fernández, A.M.; Dellacassa, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Ibañez, C.; Terán, D.; Gámbaro, A.; Medrano-Fernandez, A.; Del Castillo, M.D. -
1-gen-2015 Target and untarget analytical method for alkaloids analysis in herbal extracts by high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Barnaba, C.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
19-dic-2022 A Targeted and an untargeted metabolomics approach to the volatile aroma profile of young 'Maraština' wines Boban, A.; Vrhovsek, U.; Carlin, S.; Mucalo, A.; Budić-Leto, I. -
1-gen-2017 Targeted and untargeted high resolution mass approach for a putative profiling of glycosylated simple phenols in hybrid grapes Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.; Giacomelli, M.; Roman, T.; Nardin, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2017 Targeted and untargeted-high resolution tandem mass approach for a glycosylated simple phenols putative profiling of hybrid grapes Larcher, R.; Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Roman, T.; Nardin, T.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1999 Tecniche di assemblaggio dei vini ed esempi di oggettivazione dei risultati qualitativi Iacono, F.; Nicolini, G.; Alonso, E. Articolo in rivista
1-gen-2016 Teneur en vitamines hydrosolubles des vins blancs selon la souche de levure Nicolini, G.; Roman, T.; Larcher, R.; Ingrassia, S.; Barnaba, C.; Nardin, T. Articolo in rivista
1-gen-1998 Tenore azotato nei mosti e nei vini Nicolini, G.; Versini, G.; Corradin, L.; Grandi, C. Articolo in rivista
1-gen-2020 Thiol precursors in Vitis mould-tolerant hybrid varieties Nicolini, G.; Roman, T.; Flamini, R.; Tonidandel, L.; Gardiman, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 A thorough investigation of Moscato Giallo volatiles in grapes by means of enantio multidimensional gas chromatography coupled to isotopic ratio mass spectrometry Cucinotta, L.; Larcher, R.; De Grazia, G.; Moser, S.; Paolini, M.; Roncone, A.; Bontempo, L.; Camin, F.; Mondello, L.; Sciarrone, D. -
1-mar-2022 Time course accumulation of polysulfides in Chardonnay and model juice fermentations Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Nardin, T.; Dell'Anna, C.; Larcher, R. -
1-gen-2014 Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2001 Tipicizzazione del vino Sangiovese attraverso tecniche di assemblaggio di differenti selezioni clonali: applicazione innovativa dell'analisi sensoriale Iacono, F.; Porro, D.; Stefanini, M.; Brancadoro, L.; Scienza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito Nicolini, G.; Roman, T.; Debiasi, L.; Barnaba, C.; Nardin, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-1995 Topics on aroma compounds of northern italian Müller-Thurgau wines Versini, G.; Nicolini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Amadei, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Towards an open grapevine information system Adam Blondon, A.F.; Alaux, M.; Pommier, C.; Cantu, D.; Cheng, Z.M.; Cramer, G.R.; Davies, C.; Delrot, S.; Deluc, L.; Di Gaspero, G.; Grimplet, J.; Fennell, A.; Londo, J.P.; Kersey, P.; Mattivi, F.; Naithani, S.; Neveu, P.; Nikolski, M.; Pezzotti, M.; Reisch, B.I.; Töpfer, R.; Vivier, M.A.; Ware, D.; Quesneville, H. Articolo in rivista
1-gen-2018 Towards understanding the varietal typicity of virgin olive oil by correlating sensory and compositional analysis data: a case study Lukić, I.; Horvat, I.; Godena, S.; Krapac, M.; Lukić, M.; Vrhovsek, U.; Brkić Bubola, K. Articolo in rivista
1-gen-2013 Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Tracciabilità e lotta alla contraffazione dei prodotti agroalimentari tramite l'analisi isotopica di bioelementi Perini, M.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 848 a 867 di 979
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile